пʼятниця, 02 листопада 2012 02:46

Кличко помітив фальсифікації на 95-м окрузі в Ірпіні

Кличко помітив фальсифікації на 95-м окрузі в Ірпіні
Віталій Кличко ФОТО: ru.wikipedia.org

Віталій Кличко стверджує, що партія "УДАР" має докази фальсифікація на 95-м окрузі в Ірпіні

Кожен член комісії і всі причетні до фальсифікації результатів парламентських виборів в Україні, обов'язково будуть за це відповідати. Про це заявив Віталій Кличко в окружної виборчої комісії округу 95 у місті Ірпені Київської області.

"Я звертаюся до членів комісії, я розумію, що ви втомилися, що на вас можуть тиснути. Але не допускайте велику помилку, не вдавайтеся до маніпуляцій з волевиявленням, тому що за це передбачена кримінальна відповідальність", - сказав Кличко, повідомляє прес-служба партії "УДАР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ці вибори здивували величезною кількістю невмілих фальсифікаторів" - Усенко-Чорна

"...У партії переконані, що в цьому окрузі (окрузі N95, - ред.) сьогодні відбуваються фальсифікації шляхом повернення великої кількості протоколів для уточнення в ДВК, а звідти протоколи повертаються в окружну комісію вже з іншими цифрами. Тому дані "неуточнених" протоколів з мокрими печатками різняться з даними в системі ЦВК", - підкреслюється в заяві.

"Кількість голосів за "УДАР" і інші опозиційні партії в 95-м окрузі на сайті Центрвиборчкому зменшується, а за "Партію регіонів" і комуністів - збільшується. У "УДАРу" є такі факти і копії протоколів з мокрими печатками і копії вже відкоригованих документів", - сказано в повідомленні.

Чому так відбувається, голова ОВК 95 не зміг пояснити Кличко, відзначивши: "Залишайте скаргу, ми її розглянемо".

"Таке сьогодні відбувається в багатьох округах - фальсифікації результатів виборів не тільки мажоритарних кандидатів, але і за партійними списками. У нас крадуть голоси - і не тільки у партії "УДАР", а й у "Батьківщини" і "Свободи". Скрізь ми відстоюємо результат волевиявлення за демократичні сили разом з колегами по опозиції", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" вже судиться на 10 округах через результати виборів

Раніше кандидат від "УДАРу" в окрузі 95 Олександр Юраков відкликав свої скарги і привітав представника "Батьківщини" В'ячеслава Кутового з перемогою. Скандальний регіонал Петро Мельник опинився на другому місці, хоча за даними екзит-полів він посів лише третє місце в окрузі.

Зараз ви читаєте новину «Кличко помітив фальсифікації на 95-м окрузі в Ірпіні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути