четвер, 04 жовтня 2012 18:12

Кличко обіцяє зробити усе для перемоги опозиції на мажоритарці

Кличко обіцяє зробити усе для перемоги опозиції на мажоритарці
Віталій Кличко пропонує якнайшвидше провести соціологічні дослідження, щоб визначити найсильніших кандидатів. Фото: news2000.com.ua

В партії "УДАР" заявляють, що переговори щодо визначення округів, де опозиційні сили можуть підтримати єдиного кандидата, тривають.

Про це повідомляє прес-служба політика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удар" і опозиція побачили, що якщо не домовляться - переможе влада - експерт

"УДАР" сподівається, що найближчим часом вийде на узгоджене рішення з "Батьківщиною" і за результатами вивчення громадської думки партії визначать і підтримають кандидатів від опозиції, здатних перемогти висуванців влади. В партії "УДАР" наголошують, що опозиційні сили та їхні лідери повинні відкинути амбіції і тверезо оцінити: який кандидат має найвищу підтримку людей на окрузі — того і треба спільно підтримати. В низці округів, де симпатії виборців розділилися, "УДАР" пропонує опозиційним силам невідкладно провести соціологічні дослідження незалежними і авторитетними центрами, аби визначити, хто з опозиційних кандидатів чи опозиційно налаштованих самовисуванців може перемогти у провладного кандидата.

За словами Віталія Кличка, в "УДАРі" усвідомлюють, що наближається кінцевий термін, коли представники опозиції можуть узгодити єдиних кандидатів та зняти менш рейтингових на користь тих, хто має більшу підтримку у виборців. Про це він заявив сьогодні журналістам на Вінниччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демократи об'єднуються перед "судним днем" - політолог

"На сьогоднішній день ми ще ведемо переговори. Ми розуміємо, що можемо виграти у представників влади тільки в тому випадку, якщо погодимо єдиного кандидата від опозиційних сил. В цьому напрямку ми зараз активно працюємо. Поки що я не готовий називати конкретні імена чи цифри. Щойно ми ухвалимо рішення, зразу ж оголосимо публічно, до чого ми домовилися", - сказав Кличко.

В "УДАРі" визнають, що в більшості округів прохідні кандидати від опозиції вже визначені. А там, де є розходження щодо кандидатів, "УДАР" і пропонує провести соціологічні дослідження, аби протягом найкоротшого терміну визначити єдиного мажоритарника, якого підтримає опозиція.

Зараз ви читаєте новину «Кличко обіцяє зробити усе для перемоги опозиції на мажоритарці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути