середа, 12 грудня 2012 21:06

Кличко: "Ми не будемо влаштовувати змагання, хто перший добіг до трибуни"

Кличко: "Ми не будемо влаштовувати змагання, хто перший добіг до трибуни"
Віталій Кличко Фото: news.liga.net

Опозиційні фракції поставили перед Партією регіонів ультиматум про те, що блокуватимуть роботу ВР у разі продовження порушення регламенту. Про це журналістам у кулуарах парламенту сказав лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

За його словами, опозиція буде працювати лише дотримуючись регламенту.

"Ми з Партією регіонів домовилися, що вони не будуть порушувати регламент. Тільки у цьому випадку ми зможемо далі працювати в парламенті", - зазначив нардеп.

Кличко наголосив, що однією з домовленостей також є те, аби "регіонали" не голосували в залі картками депутатів самовисуванців.

Говорячи про те, чому "ударівці" не були такими активними під час блокування трибуни, як "свободівці", він пояснив: "Ми не будемо влаштовувати змагання, хто перший добіг до трибуни, чи хто перший заблокував. Ми працюємо так, як вважаємо за потрібне. Ми брали участь у блокуванні трибуни".

Відповідаючи на запитання журналістів, що ж все-таки він сказав на вухо Олександру Єфремову, після чого той оголосив перерву, Кличко віджартувався: "Це таємна зброя. Я це ж використовував, коли запропонував своїй дружині одружитися. Вона не змогла відмовити. Я жартую. Насправді я звернувся до нього і попросив: "Будь ласка".

Зараз ви читаєте новину «Кличко: "Ми не будемо влаштовувати змагання, хто перший добіг до трибуни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути