пʼятниця, 14 грудня 2012 15:43

Кличко каже, що розмови про тушок в УДАРі – це провокації

Кличко каже, що розмови про тушок в УДАРі – це провокації
Фото: ukranews.com

Вже перші голосування у парламенті продемонстрували принциповість депутатів від фракції УДАР, а всі розмови про те, що у фракції є потенційні тушки – провокації. Про це заявив голова фракції УДАР у ВР Віталій Кличко під час брифінгу.

Політик зауважив, що у партії влади сьогодні немає переконливої більшості в парламенті, тому йде тиск на багатьох депутатів, яких хочуть загнати до більшості, використовуючи для цього будь-які методи, передає прес-служба партії.

"Про випадки тиску на людей з нашої фракції я вже говорив. Використовують метод батога і пряника – спочатку лякають, створюють проблеми, порушують кримінальні справи, а потім пропонують преференції, посади, гроші. Я не знаю, які умови були у тих зрадників, які пішли від "Батьківщини", зрадивши не тільки партію, але й в першу чергу виборців. Наше чітке ставлення до таких людей – негативне", – сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" претендує на правовий, економічний та комітет зі свободи слова

Він назвав провокативними розмови про те, що хтось з депутатів від УДАРу може стати тушкою. "Я розумію, що є люди, які навмисно поширюють такі чутки, називають ті чи інші прізвища, називають людей потенційними зрадниками. Які підстави? Якщо будуть підстави, будуть факти – будемо говорити", – сказав лідер УДАРу.

Кличко наголосив, що вже перші ключові голосування у ВР показали принциповість позиції його політичної сили. "Ми прийшли у ВР з ідеологією, з програмою, і відмовлятися від неї чи на щось вимінювати ніколи не будемо. Я зроблю все, що від мене залежить, аби депутатів, які продалися чи розміняли довіру людей на якісь преференції, в нашій фракції не було", – запевнив лідер УДАРу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" про поведінку "свободівців": "Так європейську державу не побудуєш"

Політикою "убезпечення від тушок" Кличко назвав моральні якості та принципи депутатів УДАРу в парламенті. "Це моральний обов'язок кожного – виконувати те, що він пообіцяв виборцям. Якимось чином тримати їх? Ні. Але є репутація, повага друзів, повага колег, і це важливо. Та людина, яка зрадить, поваги не заслуговує. Зрадників не люблять ніде – ні там, де вони зрадили, ні там, куди прийшли", – наголосив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко каже, що розмови про тушок в УДАРі – це провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути