пʼятниця, 05 жовтня 2012 12:21

Кличка не хвилює доля кандидатів, які знімуть свої кандидатури на користь опозиції

Кличка не хвилює доля кандидатів, які знімуть свої кандидатури на користь опозиції
Фото: golos.zp.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко не збирається компенсовувати кандидатам в депутати від партії, які знімуть свої кандидатури на користь Об'єднаної опозиції витрачені час, гроші та зусилля.

Про це він сказав на брифінгу біля Генеральної прокуратури.

"Якщо людина є представником партії, вона повинна виконувати рішення партії. Кожне рішення буде обґрунтоване. Ми хочемо, щоб політика була прозорою, а не політикою кулуарних домовленостей", - наголосив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко поскаржився Пшонці на утиски кандидатів від "УДАРу"

Також він пояснив, що особисті та партійні амбіції "ударівці" відкинуть у бік. "Ми можемо компенсовувати лише таким чином, що побудуємо демократичну державу. Це наші завдання, а якщо людина в політиці бачить тільки себе, така людина не має ніяких перспектив", - додав лідер партії "УДАР".

Окрім того, він розповів, що переговори між партією та Об'єднаною опозицією щодо єдиної узгодженої кандидатури в мажоритарних округах поки тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удар" і опозиція побачили, що якщо не домовляться - переможе влада - експерт

"Ми розмовляємо, якщо домовленість буде, ми зробимо прес-конференцію, і розкажемо по яких округах ми готові зняти своїх кандидатів на користь опозиції. Робимо це із однією метою, щоб представник опозиції переміг представника влади, який має шалений адміністративний та фінансований ресурс. Наше задання — зробити більшість в парламенті" - повідомив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличка не хвилює доля кандидатів, які знімуть свої кандидатури на користь опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути