Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2012 15:39

"Клептомани від влади вирішили продати все, що їм не належить" - Соскін

"Клептомани від влади вирішили продати все, що їм не належить" - Соскін
Олег Соскін: на приватизації державного майна влада заробить мільйони доларів. Фото: soskin.info

Єдина мета приватизації, яку готує уряд — особисте збагачення "сім'ї".

Про це Gazeta.ua розповів директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін, коментуючи інформацію Комерсанта про те, що уряд готує ряд державних підприємств для приватизації. Зокрема йдеться про вугільні шахти, НАК "Нафтогаз" та навіть газотранспортний провід "Дружба", зазначає співрозмовник видання в уряді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов поклав око на два порти

"Ситуація в Україні одного порядку із ситуацією у Греції. Відомо, що Греція перша у світі на дефолт, а Україна у цьому списку четверта. Тому кроки структур, які стоять на чолі уряду і фінансово-корпоративних груп, і в Греції і в Україні однакові. В Україні просто не тільки некомпетентні люди в уряді на чолі з Азаровим, Тігіпком, чи Табачником, не тільки обслуговують інтереси сім'ї Януковича, а ще й мародери. У нас при владі знаходиться група крадіїв-мародерів. Логіка у них однакова: уряд Греції розпродає державний сектор економіки, і навіть острови. А наші копіюють. Саме тому вони зараз вирішили продати те, що їм не належить — національну власність", - вважає Соскін.

Економіст вважає, що влада щодня заробляє мільйони доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Партії регіонів і "Батьківщині" немає нічого ідеологічно українського. Це – "мішки з грошима" - Головатий

"Вони вирішили продати цілу країну, - це агонія режиму. Вже й так повіддавали усе, що можна, а тепер вирішили продати матрицю, основу країни. Для них неважливо кому: за три мільярди доларів вони готові пустити у аграрний сектор китайців з їх чайнатаунами, щоб вони нас колонізували. Їх головне завдання як клептоманів-мародерів — протриматись ще трошки більше, бо тут вони щодня заробляють сотні мільйонів доларів", - наголошує він.

Відповідаючи на питання про те, як у разі приватизації на економіку України вплинуть гроші від продажу держпідприємств, Соскін наголосив: "Вони їх вкрадуть, як усі інші вкрали. Як розкрадали гроші від облгазів, обленерго. Віддадуть усе по залишковій ціні. Певну частину пустять на репресивні органи. Бюджет зараз віддали Українському банку розвитку. А чий це банк? Його очолює мама Арбузова (голови Нацбанку - ред). Усе віддають у "сім'ю". Це одна банда. І мета одна — власне збагачення".

Зараз ви читаєте новину «"Клептомани від влади вирішили продати все, що їм не належить" - Соскін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути