Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2007 08:33

Київські правоохоронці попередили про провокаторів у міліцейській формі

Міліція Києва просить учасників масових заходів 10 квітня - політичних партій та громадських організацій дотримуватися чинного законодавства і виявляти високу культуру, повагу одне до одного та не піддаватися на можливі провокації.

Як повідомили у Центрі зв"язків із громадськістю ГУМВС України в м.Києві, наразі перевіряється інформація про можливі дії, спрямовані на дестабілізацію ситуації у столиці та дискредитацію співробітників міліції в очах населення. "Провокатори можуть використати формений одяг співробітників міліції та активно застосовувати усілякі методи збурення суспільної думки, включаючи заходи фізичного впливу стосовно учасників масових акцій", - зазначається у повідомленні.

Водночас ЦГЗ ГУМВС в м.Києві заявляє, що "працівники міліції діятимуть виключно в межах повноважень, визначених Конституцією України та Законом України "Про міліцію".

Як запевняє столичний главк, криміногенна ситуація в Києві повністю контролюється і міліція Києва готова протистояти злочинним проявам.

На охороні громадського порядку задіяно 6 тисяч осіб з особового складу та 1 тисяча з резерву МВС із різних регіонів України.

Столична міліція радить 10 квітня обмежити своє пересування в тих місцях, де об"єднана опозиція та коаліція проводитимуть свої акції: Майдан Незалежності, площі Арсенальна, Бессарабська, Європейська, Поштова, Контрактова, Софійська, Михайлівська та Л.Толстого, вулиці Хрещатик, Жилянська, Грушевського, Банкова та Різницька, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Київські правоохоронці попередили про провокаторів у міліцейській формі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути