середа, 01 лютого 2012 10:47

Київ хоче поділитись ГТС з Росією та Європою

Київ хоче поділитись ГТС з Росією та Європою

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко заявляє, що Київ веде конструктивні переговори з російськими партнерами про залучення європейської сторони до створення тристороннього газотранспортного консорціуму з управління українською газотранспортною системою (ГТС).

"Росія з розумінням до цього ставиться, і у нас тривають конструктивні переговори якраз із залучення європейських партнерів", - сказав він журналістам у середу в Києві.

Бойко повідомив, що два тижні тому Україна направила європейському комісару з питань енергетики Гюнтер Оттінгер лист з пропозицією Європейської комісії приєднатися до переговорів щодо створення газотранспортного консорціуму.

"Ми направили лист пану Оттінгеру і запросили Європейську комісію до участі в переговорах. Це було два тижні тому", - сказав він.

Міністр зазначив, що Україна постійно веде переговори з Росією щодо того, що консорціум може бути створений із залученням трьох сторін - Європи, Росії та України.

Зараз ви читаєте новину «Київ хоче поділитись ГТС з Росією та Європою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути