вівторок, 16 жовтня 2007 08:40

Ківалову дали "Зірку слави і пошани"

Ківалову дали "Зірку слави і пошани"
Вчора Сімферопольська міська рада на своїй черговій 28 сесії більшістю голосів ухвалила рішення нагородити відзнакою "Зірка слави і пошани" голови Комітету Верховної Ради України 5 скликання з питань правопорядку, президента Одеської національної юридичної академії, екс-главу Центральної виборчої комісії Сергія Ківалова.

За відповідне рішення проголосували 43 депутати з 61 присутнього в залі, 18 утрималися.

Як наголошується в тексті рішення, Ківалов нагороджений за поданням виконкому Сімферопольської міськради, рекомендацією Президії і постійних комісій міськради.

"Зірки слави і пошани" екс-глава ЦВК удостоєний "за значний особистий внесок в забезпечення законності, захист прав і свобод громадян, підготовку кваліфікованих фахівців-правознавців у місті Сімферополі, багаторічну добросовісну працю і високий професіоналізм".

Одночасно депутати Сімферопольської міськради ухвалили рішення про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Сімферополя" мерові міста Геннадієві Бабенку. Як наголошується в тексті рішення, за яке проголосували 59 депутатів (2 утрималися), Сімферопольський міський голова удостоєний цього звання "за значний особистий внесок у економічний, соціально-культурний розвиток, організацію і керівництво роботою зі створення матеріальних і духовних цінностей в місті Сімферополі, високий професіоналізм і багаторічну добросовісну працю", пише Обком.

Зараз ви читаєте новину «Ківалову дали "Зірку слави і пошани"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути