вівторок, 07 вересня 2021 16:20

Кива хоче бути адвокатом

Кива хоче бути адвокатом
Якщо Кива стане адвокатом, то отримає привілеї. Фотоколаж: Bihus.info

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива в січні склав іспит на право займатися адвокатською діяльністю. Про це повідомляє Bihus.Info.

Інформація про це міститься в реєстрі на сайті Національної асоціації адвокатів України. Кива складав іспит у Закарпатській обласній кваліфікаційно-дисциплінарній комісії адвокатури.

Але іспит – лише один з етапів. Після нього кандидат має пройти шість місяців стажування в адвоката з досвідом не менш ніж п'ять років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацистська символіка й тітушки: ОПЗЖ влаштували "шабаш" у столиці

Особа, яка проходить стажування, повинна виконати план стажування - підготовка процесуальних документів, ознайомлення із чинним законодавством тощо - і підготувати звіт. А потім має зібратися Рада адвокатів регіону, ознайомитися зі звітом та затвердити його.

Теоретично Рада адвокатів Закарпатської області має збиратись у вересні, відповідно вже скоро стане зрозуміло, чи стане Кива адвокатом. Якщо так – він отримає привілеї. Наприклад, його не зможуть обшукати без окремої ухвали й присутності представника Ради адвокатів, розповіла адвокатеса Марія Музичка.

26 квітня Кива захистив кандидатську дисертацію з державного управління. За це проголосували одностайно 13 членів комісії в Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості.

Киву супроводжували невідомі в чорному, які блокували журналістам вхід в аудиторію. Також в Інституті були нардепи від ОПЗЖ.

Журналісти з'ясували, що в дисертації Киви - наукові статті, надруковані на вигаданих сторінках збірок і підроблені довідки.

Зараз ви читаєте новину «Кива хоче бути адвокатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути