Ексклюзиви
вівторок, 06 жовтня 2009 16:02

Кисельов приготував для Януковича сюрприз до з"їзду ПР

Кисельов приготував для Януковича сюрприз до з"їзду ПР

Народний депутат, колишній глава Кримської організації Партії регіонів Василь Кисельов вимагатиме замінити лідера ПР Віктора Януковича на партійному з"їзді, запланованому на 23 жовтня. Водночас він не впевнений, чи зможе на нього потрапити. Проте сподівається, що питання про заміну Януковича піднімуть його соратники.

Про це Кисельов розповів на прес-конференції.

"Є люди, які можуть замінити Віктора Януковича. Не хочу сказати нічого поганого про нього. Але мені особисто не подобається його гра з Ющенком та є деякі принципові питання", - сказав Кисельов.

Він зачитав відкритий лист до членів ПР та делегатів майбутнього з"їзду. У зверненні зазначається, що через політику Януковича "Регіони" втрачають лідируючі позиції серед партій, а у самій політичній структурі витісняються демократичні принципи.

Нагадаємо, що 15 вересня президія політради Партії регіонів виключила з партії колишнього керівника Кримської організації ПР, народного депутата Василя Кисельова.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Кисельов приготував для Януковича сюрприз до з"їзду ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути