середа, 23 вересня 2009 16:23

Кисельов пояснив, чому Януковича треба замінити

Кисельов пояснив, чому Януковича треба замінити

Народний депутат, колишній глава Кримської організації Партії регіонів Василь Кисельов упевнений, що до виборів у місцеві ради Партія регіонів повинна змінити лідера. Про це він заявив в інтерв"ю "Главреду".

"Мені в цій партії, поки її лідер - Янукович, робити нічого", - сказав Кисельов.

"Переконаний, що до виборів у місцеві ради Партія повинна змінити лідера", - вважає нардеп.

Він нагадав, що партію створював Микола Азаров, "при ньому партія офіційно оформилася". "При Семиноженку партія активно і ефективно розвивалася. При Януковичі деяких речей я зрозуміти не можу", - сказав Кисельов, відзначивши, зокрема, що не розуміє блокування трибуни Верховної Ради.

"Поки ми блокуємо роботу законодавчого органу, Тимошенко в ручному режимі керує країною, а без голосування народ не знає, що саме БЮТ проти підвищення зарплат і пенсій. Блокуючи роботу Верховної Ради, ми тим самим допомагаємо Ющенку перебувати при владі, а також даємо йому можливість шляхом введення НС розігнати законодавчий орган і зірвати вибори Президента", - сказав Кисельов.

"…Яка ж це Партія регіонів, якщо у Верховній Раді України відсутні представники тринадцяти областей (регіонів) України? Щодо російської мови - це наші базові постулати і наші базові програмні цілі. Що з цього питання зроблене? Сімнадцять законопроектів вніс колега Колесниченко, і жоден не поставлений на голосування - на догоду Президентові Ющенку. Хай би ветував, народ бачив би, що партія відстоює свої програмні пункти.", - відзначив Кисельов.

Він вважає, що в Партії регіонів є "гідні кадри". "Можу назвати, ясно. Я можу назвати Голенка Валерія Миколайовича, Бойка Юрія Анатолійовича. Це сильні люди, які можуть повести за собою партію", - сказав Кисельов.

"Я борюся за партію, і хочу, щоб партія збереглася. Я не хочу, щоб партію спіткала доля НДП або СДПУ(о). Мене турбує доля людей, більше мільйона членів партії, а також десятків мільйонів наших соратників по всій Україні", - заявив Кисельов.

Нагадаємо, народний депутат, колишній глава Кримської організації Партії регіонів Василь Кисельов заявив про вихід з партії.

15 вересня президія політради Партії регіонів вирішила виключити з партії колишнього керівника Кримської організації ПР, народного депутата Василя Кисельова.

Ці постанови виносяться на затвердження чергового засідання політради Партії регіонів, пише ProUA.

Зараз ви читаєте новину «Кисельов пояснив, чому Януковича треба замінити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути