Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2011 17:08

Кириленко запідозрив, що Азаров в Росії міг підписати чисті бланки

Кириленко запідозрив, що Азаров в Росії міг підписати чисті бланки

Партія "За Україну!" вимагає негайно оприлюднити Угоду про зону вільної торгівлі СНД, підписану прем'єр-міністром Миколою Азаровим 18 жовтня в Росії.

Як повідомила прес-служба "За Україну!", про це заявив лідер партії В'ячеслав Кириленко.

Він розповів, що направив депутатський запит на ім'я Азарова з вимогою негайно надати текст Угоди про зону вільної торгівлі СНД.

"Минув тиждень з моменту підписання Угоди про зону вільної торгівлі СНД. І за цей час ні Комітет закордонних справ Верховної Ради, ні експерти, ні економісти не бачили текст документу, - зазначив політик. - Складається враження, що Азаров підписав чисті бланки, на яких зараз від імені України пишеться якийсь документ".

Кириленко наголосив, що, підписуючи такий важливий документ, уряд не провів жодного експертного чи громадського обговорення цієї Угоди.

"Азаров і компанія весь час говорять про те, яке це буде благо для України. Але я їм хочу нагадати, що безкоштовний сир буває лише у мишоловці, тим більше, якщо цей сир кремлівський", - сказав парламентарій.

На його переконання, приховування тексту Угоди про створення зони вільної торгівлі СНД від українців свідчить, що "влада в черговий раз пішла на здачу національних інтересів".

Зараз ви читаєте новину «Кириленко запідозрив, що Азаров в Росії міг підписати чисті бланки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути