середа, 15 грудня 2010 11:10

Кириленко вимагає розслідувати, як Табачник "знищує Могилянку"

Кириленко вимагає розслідувати, як Табачник "знищує Могилянку"

Фракція "Наша Україна - Народна Самооборона" має намір виступити з ініціативою про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування діяльності міністра освіти, науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника.

"Ми будемо виступати з ініціативою створити тимчасову слідчу комісію з розслідування діяльності Табачника, спрямованої на знищення університету "Києво-Могилянська академія" шляхом некомпетентних і, сказав би, злочинних дій", - заявив народний депутат В'ячеслав Кириленко (фракція НУ-НС) на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради в середу в Києві.

Кириленко також повідомив, що у вівторок він зареєстрував у парламенті проект постанови про звернення до президента України з пропозицією відправити у відставку Табачника.

"Кожен день перебування його на цій посаді завдає великої шкоди освіті та державі в цілому", - сказав він.

Нагадаємо, раніше президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт звернувся до Президента України, голови Верховної Ради і прем'єр-міністра з відкритим листом щодо курсу Табачника "на авторитарну централізацію управління і деградацію науки і освіти в Україні".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Кириленко вимагає розслідувати, як Табачник "знищує Могилянку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути