понеділок, 29 серпня 2011 17:11

Кириленко ще не був на допиті щодо Дня Незалежності

Кириленко ще не був на допиті щодо Дня Незалежності

Народний депутат із фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко не отримував повістку про виклик на допит в міліцію щодо подій у центрі Києва 24 серпня. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я читав, що мене вже викликали, але ще не бачив повістку. Я здивований, що за святкування Дня Незалежності треба ходити потім до міліції та прокуратури", - зазначив депутат.

Кириленко зізнався, що у разі отримання повістки піде на допит. "Мені не перший раз. Я був змушений ходити на такі допити ще з комуністичних часів", - зауважив він.

"Нунсівець" вважає кримінальну справу суто політичною. "Я більше, ніж переконаний, що викликають депутатів та інших учасників ходи за те, що вони, демонструючи інакшу точку зору, ходили пішою ходою по столиці незалежної України. За це ще ніколи не викликали", - додав політик.

Нагадаємо, за фактами зіткнень 24 серпня міліція порушила кримінальну справу за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу ("хуліганство"; передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років).

Зараз ви читаєте новину «Кириленко ще не був на допиті щодо Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути