Ексклюзиви
понеділок, 09 лютого 2009 13:18

Кириленко просить Тимошенко пояснити, чим їй не подобаються міністри від НУ-НС

Кириленко просить Тимошенко пояснити, чим їй не подобаються міністри від НУ-НС
Депутат фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона", лідер депутатської групи "За Україну" Вячеслав Кириленко заявляє, що перед проведенням кадрових ротацій в уряді "повинні бути представлені мотиви" зняття міністрів від фракції НУ-НС.

"Якщо хтось вирішив, що повинні статися кадрові зміни в уряді, які стосуються, зокрема, наших міністрів, то повинні оголосити про мотиви таких ротацій", - сказав він на прес-конференції у понеділок в Києві.

Кириленко повідомив, що до нього поки "ніхто не підходив і не повідомляв про те, що до кого-небудь з наших міністрів є професійні або які-небудь інші претензії".

"Те, що можливо... хтось когось дратує - це цілком можливо. Але це жодним чином не може бути підставою для того, щоб вносити на розгляд такі серйозні питання, як зміни складу Кабінету міністрів України", - зазначив депутат.

Водночас Кириленко особливо підкреслив, що на засіданні депутатської групи "За Україну" дане питання обговорювалося. За його словами, було ухвалено рішення, що "ті міністри, які працюють, виконують свої обов"язки професійно".

"І якщо у когось є інший підхід, нехай пояснить у чому справу, і беруть відповідальність виключно на себе", - підкреслив депутат.

Кириленко очолював фракцію НУ-НС до створення коаліції у складі фракцій БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина. Він створив депутатську групу "За Україну" з 18 народних обранців - вони не увійшли до складу коаліції.

Нагадаємо, що виступаючи з трибуни Ради у четвер, 5 січня, Тимошенко повідомила про кадрові перестановки в уряді, які вона запланувала провести з наступного тижня (з 9 січня).

"Якщо наш уряд сьогодні не відправлять у відставку, то вже з початку наступного тижня в уряді відбудеться ротація", - сказала Тимошенко.

"Це треба зробити для того, щоб уряд став урядом однодумців. Бо в сьогоднішній ситуації, в якій працює уряд, він має бути сильним", - пояснила вона.

За матеріалами: Gazeta.ua, Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Кириленко просить Тимошенко пояснити, чим їй не подобаються міністри від НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути