середа, 20 лютого 2008 15:44

Кириленка можуть усунути з посади керівника НСНУ

Кириленка можуть усунути з посади керівника НСНУ
На з"їзді партії "Народний Союз Наша Україна", який, можливо, відбудеться наприкінці березня, може бути порушено питання про зміну керівництва партії.

Про це сказав в інтерв"ю УНІАН народний депутат України, член Ради партії НСНУ Едуард Зейналов. (НСНУ очолює В"ячеслав Кириленко).

Він зазначив, що партія має реагувати на вихід зі своїх лав членів, і реагувати не в стилі: "Ага, вони пішли, то нехай ідуть". На його переконання, "потрібно розбиратися всередині партії, чому це відбулося, потрібно збирати Раду партії, з"їзд".

Зейналов зазначив, що наприкінці лютого відбудеться засідання Ради НСНУ, а в другій половині березня може відбутися і з"їзд партії. Він не виключає того, що на ньому може порушуватися питання про зміну керівництва партії.

За його словами, "те, що відбулося, - це проблема, в тому числі проблема керівництва партії, оскільки не забезпечено нормальних відносин всередині партії".

Зараз ви читаєте новину «Кириленка можуть усунути з посади керівника НСНУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути