четвер, 17 квітня 2008 11:41

Кільчицька звинуватила Турчинова і його дружину у незаконній забудові Пейзажної алеї

Заступник мера Києва Ірена Кільчицька заявляє, що володіє доказами того, що незаконну забудову на Пейзажній алеї у Києві ініціювали структури, засновниками яких є Олександр Турчинов і його дружина Анна Турчинова.

"Турчинов заявив, що подав до суду з приводу, нібито безпідставного звинувачення його в незаконній забудові на Пейзажній алеї. Тим краще! У нас є всі докази того, що на Пейзажній алеї ініціював незаконну забудову Турчинов", - заявила Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба КМДА.

Вона додала, що це не вперше, коли Турчинов "намагається за порожніми словами і демагогією сховатися від відповідальності".

"Ми пам"ятаємо, як Турчинов "припинив" незаконну забудову свого товариша по партії Куровського на території Жовтневої лікарні, після того, як її ліквідував Блок Леоніда Черновецького", - сказала Кільчицька.

"У випадку з Пейзажною алеєю він цілком міг би написати сам собі лист і сам себе переконати не поступати проти думки тисяч киян, яким боляче бачити - на що перетворився, завдяки його старанням, один з мальовничих куточків столиці", - додала вона, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька звинуватила Турчинова і його дружину у незаконній забудові Пейзажної алеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути