понеділок, 25 січня 2010 11:06

Кільчицька вважає, що апельсини на Майдані були наколотими

Кільчицька вважає, що апельсини на Майдані були наколотими
Перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька підтримає Віктора Януковича у другому турі виборів президента, а нині вона розвісила на балконах своєї квартири в центрі міста плакати на підтримку цього кандидата.

Про це вона сказала в інтерв"ю "Сегодня".

"Я в 2004 році голосувала проти Януковича, тепер я виправляю свою помилку. Я маю політичні принципи, тому на своїх балконах у центрі міста, де поруч живе купа депутатів, суддів та інших високопоставлених людей, я розвісила плакати на підтримку Януковича. У робочий час я за нього не агітую, а от поза роботою - так ", - сказала Кільчицька.

На її думку, сам Янукович і люди з його оточення "більш соціально налаштовані".

"Я працювала з Миколою Азаровим, мені дуже імпонує Лєна Бондаренко і багато хто інші з фракції Партії регіонів у Раді", - сказала заступник міського голови.

За її словами, вона дуже багато зробила для "помаранчевої революції" - поставляла медикаменти, обіди, речі за власний рахунок.

"Я думаю тепер: як я могла? Де були мої очі, вуха, свідомість? І зараз мені здається, що апельсини, про які говорила Людмила Янукович, точно були наколотими. А чого тільки коштує один з польових командирів Майдану (Юрій) Луценко? Я говорила в пресі, що мої телефони прослухуються МВС. Це "непорозуміння"-Луценко одержав постанову Апеляційного суду від 13 січня про те, щоб прослухувати мої розмови, слідкувати за мною", - сказала Кільчицька.

Вона додала, що тепер по телефону нічого, крім гидот на адресу Луценка, не говорить.

"Він сфабрикував проти мене справу, у якій обвинувачує мене в хабарництві. Уся міліція при ньому стала корумпованою. Якщо він сам хабарник, то вважає, що усі хабарничають? Одне з проблемних питань - я побічно зв"язана зі "справою Полюховича і педофілів" від БЮТ. Адвокат Олени Полюхович Андрій Циганков - мій однокласник. Ми в гарних стосунках", - сказала Кільчицька.

За її словами, вони неодноразово були в неї в кабінеті, де обговорювали питання тимчасового житла для Полюхович, оскільки адреса засвічена в пресі, і "вони не можуть жити спокійно".

"Також обговорювали питання індивідуального навчання для дітей. Я думаю, що це одна з причин, по якій мене прослухують. Але я думаю, що переможе Янукович, і головою МВС більше не буде некомпетентне "непорозуміння", дебошир і п"яниця", - сказала Кільчицька.

Як відомо, під час виборів київський виборчий штаб Януковича очолювали люди Черновецького Алла Шлапак і Віктор Сівець.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька вважає, що апельсини на Майдані були наколотими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути