неділя, 21 травня 2017 12:58

Київоблрада схвалила цільові програми розвитку КОДА на 2017 рік

Київоблрада схвалила цільові програми розвитку КОДА на 2017 рік

Київська обласна рада ухвалила нову Програму соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2017 рік на суму 851 млн грн. Про це повідомили в прес-службі Київської ОДА.

Депутати також підтримали 33 галузеві програми, за які проголосували усі без виключення фракції Київської обласної ради. Так, за програму з протидії туберкульозу проголосували усі 74 зареєстрованих депутати в залі, в інших випадках різниця становила 3-4 голоси. Як зазначив голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, такі результати голосування є свідченням консолідації роботи обладміністрації та облради.

Зокрема обласні депутати підтримали програму розвитку з будівництва і реконструкції об'єктів інфраструктури, підвищення енергоефективності і енегозбереження, розвитку онкологічної служби, вдосконалення екстреної медичної допомоги, програму нульової смертності на дорогах, впровадження єдиної картки жителя Київщини, розвитку системи освіти, підтримки сільського господарства інші.

Так на медицину в області планують витратити понад 85 млн грн, на освіту 40 млн, на будівництво і ремонт об'єктів інфраструктури майже 222 мільйони, на розвиток спорту та фізичної культури передбачено 25 млн гривень.

На програму охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів, яка передбачає придбання мобільної лабораторії , розробку автоматизованоїсистеми моніторингу довкілля та будівництво колекторів виділено понад 63 млн.

Серед пріоритетних програм розвитку енергозбереження та енергоефективність, на яку запланували 40 млн гривень.

Вдосконалять на Київщині в 2017 році й екстрену медичну допомогу, на яку закладено майже 30 млн. На програму з протидії захворювань на туберкульоз витратят 3 млн гривень.

За словами голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана пророблена колосальна робота з підготовки програм, які стануть дорожньою картою розвитку всіх галузей.

"Ці програми спрямовані на вирішення конкретних проблем Київщини. Сьогодні прийняті рішення, які дадуть потужний поштовх у розвитку області. Над програмами понад шести місяців працювали кращі фахівці. Вони виходили із реальних потреб мешканців області", - наголосив Олександр Горган. Він також зазначив, що програми узгоджені з аналітичною доповіддю до Щорічного Послання Президента України до Верховної Ради України "Про внутрішнє і зовнішнє становище України в 2016 році", яка визначає національні пріоритети та державні інтереси.

Зараз ви читаєте новину «Київоблрада схвалила цільові програми розвитку КОДА на 2017 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути