четвер, 13 вересня 2018 15:45

Кернес проігнорував черговий суд

Кернес проігнорував черговий суд
Міський голова Харкова Генадій Кернес не приїхав на засідання суду. Фото: Depo.ua

Розгляд апеляції щодо закриття справи міського голови Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців перенесли на 21 вересня через неявку обвинувачених та їхніх адвокатів.

Таке рішення оголосив суддя Апеляційного суду Полтавської області.

"До нас поступили клопотання обвинувачених та їхніх захисників перенести розгляд справи через неможливість їхньої присутності в судовому засіданні 13 вересня. Прийняте рішення - задовольнити клопотання та відкласти розгляд кримінального провадження щодо Кернеса Геннадія Адольфовича, Блинника Віталія Дмитровича та Сміцького Євгена Миколайовича на 21 вересня 2018-го".

Засідання тривало 15 хв. Суддя зачитав декілька клопотань захисників Кернеса та Сміцького, де вони пояснили, не можуть бути присутніми в суді з поважних причин - через хвороби, задіяність в інших судових справах, необхідність годувати немовля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Авакова вбачають договорняки у рішенні щодо Кернеса

Прокурори та потерпілі погодилися перенести засідання.

Київський районний суд Полтави закрив справу проти мера Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців. Її розглядали 3 роки, відбулося 75 засідань. Фігурантів справи звинувачували в катуванні учасників харківського Євромайдану.

Провадження припинили через постійну неявку до суду прокурорів. Геннадію Кернесу інкримінували викрадення активістів у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Кернес проігнорував черговий суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути