понеділок, 20 травня 2019 14:42

Кернес і Труханов створюють партію - ЗМІ

Кернес і Труханов створюють партію - ЗМІ
Мер Харкова Геннадій Кернес готується до парламентських виборів. Фото: УНІАН

Міські голови Харкова й Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов домовилися про створення спільної партії для участі в парламентських виборах. Фінальні переговори відбулися кілька днів тому.

Про це пише Lb.ua з посиланням на джерела.

Йдеться про формування умовної "партії мерів" із прицілом на електорат південного сходу. Завдання - участь у парламентських виборах. Передбачається, що виборчий список очолить Кернес.

Можливо, формальною базою об'єднання стане партія Труханова "Довіряй справам" (для дотримання вимоги Мін'юсту про тривалість реєстрації політсил, що мають намір брати участь у виборах).

Союзники розраховують на інформаційну підтримку холдингу "1+1".

"Я підтверджую, що переговори були. І не тільки з Трухановим. Але конкретики поки немає. На даному етапі мова про те, що об'єднуються мери, а технічні деталі уточнимо пізніше", - сказав Кернес.

Труханов ці відомості також підтвердив, зауваживши: "Ми з Кернесом знаємо один одного давно, а муніципальні депутати наших міст мають безліч спільних проектів, тісно співпрацюють. Абсолютно закономірно, що, спираючись на таку базу, ми задумалися про те, щоб далі просувати позитиви, напрацьовані в наших містах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові люди вийшли на вулицю проти знесення волонтерського намету

Нардеп із "Блоку Петра Порошенка" Олександр Грановський святкував 9 травня у компанії позафракційного колеги Вадима Рабіновича з партії "Опозиційна платформа-За життя" Віктора Медведчука. Відповідні кадри з Харкова показав пов'язаний із кумом президента РФ Путіна телеканал "112 Україна".

Зараз ви читаєте новину «Кернес і Труханов створюють партію - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути