четвер, 22 жовтня 2020 11:27

Кернес і Кучер виходять у другий тур на виборах мера Харкова

Мер Харкова Геннадій Кернес і губернатор Олексій Кучер, кандидат в мери Харкова від партії "Слуга Народу", виходять у другий тур виборів міського голови. За них готові проголосувати дві третини харків'ян.

Про це свідчать дані соціологічного опитування компанії Content Dynamics.

Якби вибори проходили в найближчу неділю, Кернеса підтримали б 46,7%, а Кучера - 20,7% харків'ян, які збираються голосувати і визначилися з вибором.

Кандидат від проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" Олександр Фельдман може заручитися підтримкою 10% виборців. За Ігоря Черняка (Блок Світличної "Разом") і Олега Абрамічева ("Європейська Солідарність") готові проголосувати по 3,5% харків'ян.

Рівень підтримки інших кандидатів в мери - менше 2%.

  За лідерів виборчих перегонів готові віддати свої голоси дві третини харків'ян
За лідерів виборчих перегонів готові віддати свої голоси дві третини харків'ян

Щоб перемогти в першому турі, кандидат повинен набрати 50% + 1 голос. Якщо ніхто з претендентів на пост міського голови не демонструє такого результату, у другий тур виходять два кандидати, які отримали найбільшу кількість голосів.

Опитування проводилося незалежною маркетинговою компанією Content Dynamics з 19 по 20 жовтня методом особистого інтерв'ю. Було опитано 1200 респондентів віком від 18 років, які постійно проживають в Харкові. Метод опитування - особисті інтерв'ю ("F2F") з використанням електронних носіїв (планшет). Статистична похибка вибірки не перевищує 2,8% в 95% довірчому інтервалі.

Зараз ви читаєте новину «Кернес і Кучер виходять у другий тур на виборах мера Харкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути