субота, 05 червня 2010 18:10

Кендзьор порівняв команду Януковича з кагебістами і згадав Ющенка

Кендзьор порівняв команду Януковича з кагебістами і згадав Ющенка

НУНС ще не визначився, як діяти після затримання їхніх депутатів біля палацу "Україна". Про це сказав "нунсівець" Ярослав Кедзьор в коментарі Gazeta.ua.

"Я не знаю до кого скаржитися. Лише до єдиного Господа Бога. Тому що так звана команда: і міліція, і прокуратура, діють в одному напрямку. Все це під єдиним керівництвом президента.

Тут апелювати треба тільки до громади, до суспільства", - заявив Кендзьор.

Він порівняв сьогоднішню ситуацію з радянськими часами.

"Учора президент безсоромно говорив про демократію, свободу слова. І водночас за межами палацу "Україна" йшов розбій, розгін демонстрації, за образом і подобою Москви. Це мені нагадує мракобісся кагебістських часів, коли керівництво тодішньої держави декларувало усьому світові про розквіт соціалітичної демократії, і водночас людей садили у мордовські табори, розганяли демонстрації. Поведінка нинішньої влади абсолютно аналогічні. Така влада немає перспективи", - вважає "нунсівець".

Кендзьор також назвав безглуздою ініціативу представника ПР Леоніда Кожари, який висловився за заборону проведення демонстрацій у певних місцях.

"Така ініціатива скерована на те, щоб ускладнити українцям зреалізувати своє конституційне право на свободу виявлення своєї позиції, думки. Всі ці наміри влади позбавити себе неприємних речей, які 3 червня планувалися поруч із палацом "Україна", спонукають їхніх прихильників переглянути своє ставлення до нинішньої команди. А людей, які усвідомили це, простіше буде вивести на масові акції протесту", - зазначив Кендзьор.

"При всіх претензіях і критиці колишнього президента Ющенка і його команди за 5 років його керування жодна демонстарція не була розігнана міліцією", - додав "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор порівняв команду Януковича з кагебістами і згадав Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути