пʼятниця, 03 січня 2020 17:43

"Козак" Гаврилюк будує будинок у Карпатах на кошти дружини

"Козак" Гаврилюк будує будинок у Карпатах на кошти дружини
У селі Нижній Березів на Івано-Франківщині, де споруджується будинок, давно говорять, що нібито це "депутат будується, який тисне зелену кнопочку за гроші". Фото: KP.UA

Колишній нардеп Михайло Гаврилюк будує триповерховий будинок у Карпатах завдяки тому, що "вдало одружився".

Так він відреагував у Facebook на інформацію про будинок на 550 кв. м у Карпатах поруч зі ставком і водоспадом.

"Хочу повідомити вам, що я просто вдало одружився. Моя дружина не тільки допомагає мені збагачуватися знаннями, але і збагачує мене матеріально", – написав Гаврилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козак Гаврилюк пояснив, чому катається на авто для потреб АТО

Розповів, що в селі Нижній Березів на Івано-Франківщині, де споруджуэться його будинок, давно говорять, що нібито це "депутат будується, який тисне зелену кнопочку за гроші", а тому для нього було питанням часу, коли будівництвом зацікавляться журналісти.

Народний депутат Михайло Гаврилюк розповів про суми хабарів. "Дивлячись яке питання: може бути там на 1000 доларів, а може й бути до 10–20 тисяч. Але до цього в мене не доходить з ними розмова. Знаєте, чого багато цих шахраїв до мене приходить? Вони думають: молодий, без освіти, без вищої освіти. Ймовірно, він мало що "доганяє". І ми його зможемо обвести довкола пальця і буде все, як нам те потрібно. Трошки грошенят йому підсунемо, і буде порядок. Вони не розуміють, що короля славить його свита. Так, може, я десь чогось не доганяю. Але біля мене люди, команда, яка підкаже мені, правильно це чи ні", – розповів він.

Зараз ви читаєте новину «"Козак" Гаврилюк будує будинок у Карпатах на кошти дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути