Ексклюзиви
середа, 11 січня 2012 16:18

Каськіва не мучить совість через сидіння відразу на двох кріслах

Каськіва не мучить совість через сидіння відразу на двох кріслах

Владислав Каськів переконаний, що законно поєднує посади народного депутата і голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами. Про це він сказав сьогодні на брифінгу, пише "Український тиждень".

Так, Каськів наголосив, що "абсолютно законно зберігає" депутатський мандат, бо є відповідне рішення суду.

Крім того, за словами Каськіва, поєднувати посади народного депутата і керівника Держагентства йому потрібно, щоб просувати в Раді свої законопроекти, які потрібні для реалізації інвестиційних проектів.

"Він (мандат – ред.) є дуже ефективний інструмент, щоб реалізувати той перелік законів, про який я казав. Ключовим є закон про індустріальні парки, бо без його реалізації буде дуже важко реалізувати національний проект "Національні індустріальні парки України". І як тільки ця епопея закінчиться, будуть відповідні наслідки", - сказав Каськів.

Нагадаємо, у квітні 2011 року Вищий адміністративний суд дозволив народному депутату Владиславу Каськіву поєднувати депутатство з посадою голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами.

Зараз ви читаєте новину «Каськіва не мучить совість через сидіння відразу на двох кріслах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути