пʼятниця, 06 серпня 2010 15:19

Каськів вважає своїх критиканів маргіналами

Каськів вважає своїх критиканів маргіналами

Народний депутат фракції НУ-НС Владислав Каськів не відчув морального дискомфорту від того, що він пішов працювати з опозиції у владу.

Про це він заявив у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Я взагалі на моральному рівні не відчув ніяких проблеми. Я відчув лише боковий шум з приводу всяких маргінальних елементів. Але це частина нашої роботи нічого з цим не поробиш", - вважає нардеп

Каськів також розповів, що після його призначення, до нього дзвонили колеги по фракції і висловлювали різне ставлення до його вчинку.

"Всі люди, яких я поважаю, гаряче підтримали те, що я зробив. Адже вони знають наскільки для мене це важливо, і наскільки я цією ідеєю живу. А ті, хто мені або просто заздрять, або не розділяють моєї ідеї, звісно поставився не з великим захопленням," - зазначив Каськів.

Нагадаємо, що Каськів очолив робочу групу комітету з економічних реформ і національних проектів. 4 серпня він зустрівся з президентом України Віктором Януковичем.

Зараз ви читаєте новину «Каськів вважає своїх критиканів маргіналами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути