Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 14:33

Каськів каже, що працює у владі безкоштовно

Каськів каже, що працює у владі безкоштовно

Нардеп - "нунсівець" та глава Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів не вважає себе сумісником.

Як пояснив нардеп, юридично він ще не очолив агенство.

"Як тільки приступлю до виконання обов'язків, в перший же день складу мандат, - сказав Каськів. - Тобто, як тільки почну отримувати зарплату в новоутвореній структурі, то обіцяю жодного дня не бути сумісником. З юридичної точки зору взагалі проблем нема. Якщо говорити про моральну площину, то це також зрозуміло - людина повинна десь працювати. Факт суміщення виникає тоді, коли людина починає отримувати зарплату за свою іншу роботу. Питання не стоїть, що мені треба кілька зайвих днів побути депутатом. Якщо б я зараз залишив роботу у парламенті, то з наступного дня став безробітним. Мені не страшно, але неправильно з точки зору переходу з однієї роботи на іншу".

Каськів запевняє, що працівники агентства не отримують зарплати.

"Зараз формуємо структуру агентства. Команда працює на ентузіазмі. Люди не отримують зарплати. За логікою адміністративної реформи у нас мало б працювати чоловік 170. Думаю, ми впораємо і з 130-140. Людей заново набиратимемо, бо агентство новоутворене. Це мають бути люди принципово нової кваліфікації, зі знанням мов. Тому ми візьмемо незначну кількість попередніх структур", - зазначив він у коментарі Gazeta.ua

У серпні Каськів очолив робочу групу Комітету з економічних реформ і національних проектів. Він ще не написав заяви про складання депутатських повноважень.

Зараз ви читаєте новину «Каськів каже, що працює у владі безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути