Ексклюзиви
пʼятниця, 09 грудня 2011 14:42

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Карпачова побачила, що стан здоров'я Тимошенко погіршився

Карпачова побачила, що стан здоров'я Тимошенко погіршився

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова заявляє про погіршення стану здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка утримується в київському слідчому ізоляторі.

"Можу сказати, що стан здоров'я погіршився, принаймні, візуально це було зрозуміло", - сказала вона на брифінгу в п'ятницю в Києві після зустрічі з послами ЄС.

За словами Карпачової, керівник медсанчастини СІЗО підтвердив їй, що екс-прем'єру дійсно припинили робити знеболюючі уколи, оскільки за їхніми спостереженнями, ці ін'єкції викликають появу синців, про які говорив захист Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко йде кров з носа - Власенко

"Але для того, щоб зробити такі висновки - і керівник медчастини також зі мною погодився - необхідно провести серйозні обстеження. Принаймні, взяти кров, (отримати) висновок гематолога", - вважає омбудсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СІЗО повідомили, що Тимошенко отримує "лікування у повному обсязі"

Раніше в п'ятницю Державна пенітенціарна служба України повідомила, що медична комісія у складі фахівців Міністерства охорони здоров'я України не встановила підстав для хірургічного лікування екс-прем'єра Тимошенко або лікування її за межами слідчого ізолятора.

Зараз ви читаєте новину «Карпачова побачила, що стан здоров'я Тимошенко погіршився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути