Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2010 16:31

Кармазін назвав ідею Кисельова "дурістікою"

Кармазін назвав ідею Кисельова "дурістікою"

"Нунсівець" Юрій Кармазін не буде голосувати за зміни до закону про статус народного депутата України, якими дозволяється обшукувати народних депутатів на вході до будівлі парламенту.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я хотів би запитати, а охоронців також будуть доглядати, і хто це буде робити? Якщо мене, генерала, буде оглядати прапорщик, то і мені опуститись до того, щоб оглядати іншого прапорщика?", - зауважив депутат.

Кармазін вважає таку ініціативу свого колеги Василя Кисельова "повною дурістікою". "Виходячи з того, що я трошки знаю плани коаліції, думаю, Кисельов зараз виконує якусь не зовсім притаманну йому роль "чего изволите". Якщо хочуть - хай голосують. Адже вже стільки дурниць наприймали. Прийде час, вони об них голови розіб'ють", - зазначив він.

Нагадаємо, народний депутат України Василь Кисельов пропонує парламенту дозволити огляд особистих речей і багажу народного депутата у випадку проходження ним, як пасажиром повітряного судна, контролю на безпеку або на вході до будівлі Верховної Ради України.

Раніше нардепи виступали з ініціативою створення у Верховній Раді парламентської поліції, яка б слідкувала за порядком у залі засідань.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін назвав ідею Кисельова "дурістікою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути