середа, 22 липня 2009 22:07

Карасьов вважає, що одкровення Пукача нічого не змінять у політиці

Карасьов вважає, що одкровення Пукача нічого не змінять у політиці

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає, що інформація, яку сьогодні надав слідчим Олексій Пукач, не здійснить жодної перестановки політичних сил в України. 

Про це він заявив сьогодні ввечері в інтерв"ю на "5 каналі".

"Я думаю, що глобальної перестановки сил не буде, тому що люди, які очолюють політичні сили не мають прямого відношення до цієї справи. Інша справа, що будуть покази на тих чиновників ще адміністрації Кучми, які сьогодні в активній політиці. Проте не значить, якщо будуть якісь імена, то це буде доказово. Потрібно щоб була доказова база. Тим більше я сумніваюсь, що високопосадовці за часів Кучми могли прямо віддавати якісь доручення тому ж Пукачу. Якщо припускати, що це було, то це робилось через Кравченка, якого сьогодні нема в живих, або через генерала Фере", - розповів політолог.

Карасьов вважає, що через свідчення колишнього генерала структурних змін не станеться. Може лише похитнутись репутація деяких політиків.

"Ті політики, які будуть названі у справі Пукача, будуть відстоювати свої права у суді. Це може вдарити по їхній політичній репутації, але структурно, я не думаю, щоо розпадеться вся нинішня система, як колись в Італії після "операції чисті руки" просто завалилась політична система в 92-93 роках", - зазначив експерт.

Карасьов також додав, що у даному випадку "важлива і кримінальна, і морально-політична складова цієї справи".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Карасьов вважає, що одкровення Пукача нічого не змінять у політиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути