четвер, 29 листопада 2007 13:19

Кандидатури нових міністрів обговорять на наступному тижні

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що демократичні сили вже наступного тижня розпочнуть обговорення  персонального складу Кабінету міністрів.

У інтерв"ю журналістам в четвер вона повідомила, що "демократичні сили перейдуть до консультацій щодо оформлення уряду вже по персоналіях".

Тимошенко також відзначила, що в п"ятницю "Наша Україна - Народна самооборона" збереться для ухвалення рішення по кандидатурі голови Верховної Ради 6-го скликання.

"Ми знаємо, що завтра (в п"ятницю) "Наша Україна - Народна самооборона" збиратиметься для того, щоб голосуванням затвердити кандидатуру на посаду голови Верховної Ради. Після цього ми готові будемо голосувати і за голову Верховної Ради, і за все керівництво Верховної Ради, і, думаю, вже є підстави проголосувати за розподіли комітетів, і відразу ж після цього ми перейдемо до формування уряду", - додала лідер БЮТ, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Кандидатури нових міністрів обговорять на наступному тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути