середа, 24 жовтня 2012 12:23

Кандидат-"свободівець" подякував губернатору за зірвані борди

Кандидат від об'єднаних сил опозиції у 198 виборчому окрузі "свободівець" Сергій Рудик звернувся з відкритим листом до губернатора Черкащини Сергія Тулуба. У ньому дякує за зірвані агітаційні борди.

"У понеділок увечері у прямому ефірі радіо "Рось" я звернувся до Вас із проханням зірвати мої агітаційні біл-борди у ніч з 26 на 27 жовтня, як Ви це зробили у ніч на 11 жовтня. Тоді по трасі Черкаси-Сміла мої плакати дуже швидко і професійно зідрали. Я просив Вас зробити це ще раз, аби у цей час ми самі могли підготуватися до фальсифікацій, які Ви і голови райдержадміністрацій готують проти мене, "Свободи" і "Батьківщини", - зазначив кандидат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Адміністрації Януковича не відводять очей від виборчих скандалів

"Дякую Вам за оперативність! У ніч із 22 на 23 жовтня мої біл-борди у Смілі на перехресті вул. Жовтневої і Ржевського та 60 років Перемоги і провулку Гастелло вже зірвали і поклеїли на їхньому місці агітаційні матеріали Партії регіонів", - додав він.

Окрім того, "свободівець" зауважив, що його не правильно зрозуміли. "По-перше, я просив зірвати плакати по трасі Черкаси-Сміла, а не в самій Смілі. А по-друге, не так швидко. У мене ще є кілька днів для агітації. Тому прошу Вас повернути мої агітаційні плакати назад так само оперативно, як Ви їх зідрали! Хоча моє прохання зідрати їх у ніч на 27 жовтня лишається в силі", - резюмував кандидат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Львівської облради посилали журналістів у ж*пу й називали бомжами

Нагадаємо, Сергій Рудик є кандидатом у 198 виборчому окрузі, до якого входять Смілянський, Кам'янський та частина Черкаського району Черкаської області. У ніч на 11 жовтня 6 його агітаційних біл-бордів, які висіли по трасі Черкаси-Сміла, хтось здер і розірвав. На кількох рекламних щитах замість його агітації поклеїли інформацію про Партію регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат-"свободівець" подякував губернатору за зірвані борди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути