субота, 29 грудня 2018 17:07

Кандидати партії "Основа" перемагають на місцевих виборах

Кандидати партії "Основа" перемагають на місцевих виборах
Депутатами Чигиринської ОТГ від партії "Основа" стали Олександр Алєксєєвець та Олександр Сабадаш. Люди з великим життєвим та управлінським досвідом

Представники політичної партії "Основа" в напруженій боротьбі здобули перемогу на виборах в Чигиринській міській громаді в Черкаській області й увійшли до нового складу міськради.

Партія "Основа" на виборах до Чигиринської ОТГ отримала 7,7% місць у раді міста, повідомляє Центральна виборча комісія. З 19 політичних сил, чиї кандидати балотувалися на виборах у Чигирині, кандидати від "основи" і ще 7 інших партій стали депутатами міськради. Раніше в партії "Основа" заявляли, що готові до консолідації зусиль з іншими політичними силами, які поділяють її цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаська "Основа" наполягає на державній програмі соціалізації воїнів АТО

Депутатами Чигиринської ОТГ від партії "Основа" стали Олександр Алєксєєвець та Олександр Сабадаш. Це люди з великим життєвим та управлінським досвідом, які багато років очолюють комунальне підприємство "Чигирин" та Стецівський навчально-виховний комплекс відповідно. Городяни надали високу довіру професіоналам, людям справи, що представляють в місті Чигирин партію "Основа".

"Ми прагнемо, щоб "Основа" стала партією влади. Тому наша партія прийняла рішення брати участь у 2019 році і в президентських, і в парламентських виборах. А на 2020 рік у нас великі плани щодо участі в місцевих виборах. Маємо намір допомогти громадам продовжити реформи на місцях і забезпечити зростання добробуту громадян по всій Україні до європейського рівня", – заявляє голова партії "Основа" Андрій Ніколаєнко.

23 грудня відбулися перші місцеві вибори голів і депутатів 78 об'єднаних територіальних громад у 13 областях України. На майбутніх виборах президента України в березні 2019 року, згідно з рішенням з'їзду партії "Основа", кандидатом від цієї політичної сили висунутий народний депутат, лідер "Основи" Сергій Тарута.

Зараз ви читаєте новину «Кандидати партії "Основа" перемагають на місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути