Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 17:39

Кандидата від Яценюка побили у вотчині Януковича

Кандидата від Яценюка побили у вотчині Януковича

У місті Дебальцеве Донецької області невідомі побили кандидата в депутати від партії "Фронт Змін" до міської ради Миколу Рощенка.

Невідомі напали на Миколу Рощенка 27 жовтня близько 7 години ранку, коли він виходив на роботу з власної квартири. Нападників було кілька, віком близько 20-30 років. Вони почали наносити кандидатові удари по голові дерев'яними ніжками від стільців.

Сутичка перемістилася на вулицю, де біля під'їзду зловмисники продовжували бити Миколу Рощенка. Якби не під'їхала машина таксі, невідомо чим би цей інцидент міг закінчитися. Побачивши автомобіль, злочинці кинули знаряддя злочину і зникли.

Працівник служби таксі відвіз Миколу Рощенка до травмпункту у Залізничній лікарні Дебальцеве, в неврологічному відділенні якої на даний момент продовжує перебувати кандидат. У нього струс головного мозку і численні забої.

У Дебальцевській організації "Фронту Змін" вважають, що це була акція залякування кандидата від партії, оскільки нічого з особистих речей і грошей нападники не забрали.

"Фронт Змін" звернувся з відповідними заявами до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що 14 жовтня в Донецькій області відбувся черговий напад на офіс політичної партії "Фронт Змін". Цього разу - на офіс кандидата від партії в мери міста-супутника Артемівська Часів Яр Руслана Макаровича.

Як повідомлялося, у ніч на 9 жовтня в Красноармійську Донецької області було скоєно напад на офіс міської організації політичної партії "Фронт Змін". Вікна приміщення, де знаходиться офіс партійної організації, були розбиті, а офісне обладнання та меблі залиті зеленою і червоною фарбою. Наприкінці вересня в Красноармійській міськраді фракцію Партії регіонів покинули 11 депутатів, у тому числі глава фракції Анатолій Зінченко. Він і ще 5 депутатів міськради вступили в партію "Фронт Змін".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кандидата від Яценюка побили у вотчині Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути