середа, 30 вересня 2020 17:59

Кандидат у ТКГ розповів про завдання з Офісу президента

Кандидат у ТКГ розповів про завдання з Офісу президента
Дипломат Маркіян Лубківський, якого можуть призначити спікером української делегації в ТКГ, розповів, які завдання перед ним ставлять в ОП. Фото: "РБК-Україна"

В Офісі президента поставили завдання, які повинен буде виконувати спікер Тристоронньої контактної групи.

Про це повідомив дипломат, кандидат у спікери ТКГ Маркіян Лубківський у коментарі "Бабелю".

"Зараз потрібна людина, яка розповідатиме про роботу делегації українцям і міжнародним партнерам. Але я не виключаю, що цей функціонал може змінитися", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вигнав Фокіна з ТКГ

Лубківський наголосив на підготовці змін у ТКГ стосовно комунікації.

"Щоб не відбувалося таких випадків, які були в минулому, щоб звучала позиція делегації, а не власні точки зору, комунікація має бути єдиною. Має бути політика one voice. Але це не означає, що коментує одна особа.

Ми повинні дотримуватися домовленостей, досягнутих із нашими партнерами з ОБСЄ. Наша інформаційна політика повинна базуватися на тому, щоб не програвати опоненту, але разом із тим дотримуватися взятих на себе зобовʼязань. Головне — не програвати на інформаційному фронті, і в мене є ідея, як це робити", — сказав дипломат.

15 вересня віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков заявив, що українська делегація в Тристоронній контактній групі матиме свого спікера.

30 вересня народний депутат фракції "Слугинароду" Олександр Качура підтвердив, що серед кандидатур на посаду спікера ТКГ є дипломат Маркіян Лубківський.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у ТКГ розповів про завдання з Офісу президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути