четвер, 18 липня 2013 06:36

Кандидат у президенти Чилі зняв свою кандидатуру через депресію

Кандидат у президенти Чилі зняв свою кандидатуру через депресію
Фото: newsmeeting.com

Кандидат у президенти Чилі від консервативної правоцентристського альянсу Пабло Лонгейра зняв свою кандидатуру з виборів через складнощі зі здоров'ям. Про це 17 липня повідомляє Reuters.

Як заявив на спеціальній прес-конференції син Лонгейри, деякий час тому лікарі діагностували у політика депресію, у зв'язку з чим стан його здоров'я значно погіршився. Він зазначив, що Лонгейра отримує необхідну медичну допомогу, однак незважаючи на це прийняв рішення не брати участь у виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нельсон Мандела в лікарні відзначить 95-річчя

Лонгейра став вже другим політиком від правоцентристської коаліції, який відмовився брати участь у майбутніх виборах. У квітні інший кандидат-правоцентрист, колишній міністр енергетики та гірничорудної промисловості Лоуренс Голборн, зняв свою кандидатуру через підозри у володінні не задекларованими активами в офшорах.

Новий кандидат від правої коаліції буде обраний вже 18 липня. Тим часом, зазначає Reuters, відмова Лонгейри від участі у виборах робить вкрай ймовірною перемогу представника лівих сил Мішель Бачелет, яка вже обіймала посаду президента Чилі з 2006 по 2010 рік.

Вибори президента Чилі відбудуться 17 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у президенти Чилі зняв свою кандидатуру через депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути