понеділок, 27 березня 2017 08:17

Канада зробила жорстку заяву щодо Росії

Канада зробила жорстку заяву щодо Росії
"Ми продовжуватимемо тиснути на Росію" - Фріланд. Фото: twitter.com

Канада ніколи не визнає анексію Криму та засуджує підтримку Росією бойовиків на Донбасі. А санкції зніме лише після повного виконання Москвою Мінських домовленостей.

Про це заявила міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, передає "Укрінформ".

"Хочу бути максимально зрозумілою: Канада ні зараз, ні у майбутньому не визнає російську незаконну анексію Криму. Ми завжди чітко заявляли, що продовжуватимемо рішуче засуджувати постійну російську підтримку сепаратистів у Луганській та Донецькій областях на сході України.

Ми продовжуватимемо тиснути на Росію, у тому числі за допомогою чинних санкцій, до того часу, поки РФ не виконає повністю узяті на себе згідно із Мінськими домовленостями зобов'язання, та не використає свій вплив на сепаратистів для примусу їх до виконання зобов'язань", - сказала Фріланд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош сказав, як Україна зможе повернути Крим

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим. Згодом почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. З середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Зараз ви читаєте новину «Канада зробила жорстку заяву щодо Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути