вівторок, 24 серпня 2010 19:05

Кабміну Азарова пророкують чергову відставку

Кабміну Азарова пророкують чергову відставку

Політолог Володимир Цибулько вважає, що на початку виборчої кампанії на міністра охорони здоров'я Зіновія Митника чекає звільнення.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Тому що є великі проблеми з охороною здоров'я. Було кілька кричущих ситуацій з закупівлею ліків. З таким багажем входити у вибори, навіть місцевого рівня, представники більшості не ризикнуть", - пояснив експерт.

За його словами, інші звільнення можуть відбутися вже після виборів в середині листопада.

"Буде спроба сформувати більш-менш стійкішу коаліцію за результатами кампанії.

Це дасть змогу сформувати стабільні більшості в обласних радах за участю чи самої Партії регіонів, чи потенційних її партнерів. Гра буде вестися, щоб парламентська більшість спиралась на реальний низовий депутатський корпус. Не виключаю, в різних радах різні партії можуть бути союзниками, як "регіоналів", так одночасно і опозиції. Наприклад, "Єдиний центр" та "Сильна Україна" там, де буде потужнішим БЮТ, будуть робити більшість із ним", - пояснив Цибулько.

Політолог наголосив, що на виборах партії не будуть змагатись за "комунальні блага". "Це буде вкрай політизована виборча кампанія і битва за НАТО і російську мову", - додав він.

Нагадаємо, перший віце-прем`єр-міністр України Андрій Клюєв заяв, що восени у складі Кабінету міністрів відбудуться деякі зміни. "Можливо, якісь відставки будуть, можливо, якісь призначення будуть. Проте в цілому я думаю уряд буде працювати", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Кабміну Азарова пророкують чергову відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути