Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 20:06

Кабмін повернув пільги Кучмі, які скасувала Тимошенко

Кабмін повернув пільги Кучмі, які скасувала Тимошенко
Кабінет міністрів України відновив дію урядового розпорядження про надання пільг другому президентові Леоніду Кучмі, що був скасований Кабміном Юлії Тимошенко в лютому 2005 року.

"Відновити дію розпорядження Кабінету міністрів України від 19 січня 2005 року N 15 (15-2005-р). У зв"язку з цим визнати таким, що втратив силу розпорядження Кабінету міністрів від 28 лютого 2005 року N 42 (42-2005-р) "Про скасування розпорядження Кабінету міністрів від 19 січня 2005 року N 15", мовиться у розпорядженні уряду від 18 квітня 2007 року (#194-р).

Причини такого рішення в документі не вказані.

Згідно ухвалі Кабінету міністрів від 19 січня 2005 року, яку підписав виконуваючий у той час обов"язки прем"єра Микола Азаров (Віктор Янукович брав участь в президентській кампанії), екс-президент України отримував від держави грошове утримання, двох помічників і радника, охорону. У довічне користування Кучмі також передавалася дача, за екс-президентом закріплювалися два автомобілі і чотири водії.

В кінці лютого 2005 року  прем"єр-міністр Юлія Тимошенко скасувала розпорядження колишнього уряду про пільги екс-президентові Кучмі, пише Інтерфакс-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Кабмін повернув пільги Кучмі, які скасувала Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути