середа, 13 лютого 2019 13:51

Йде на другий строк, щоб не отримати перший: Зеленський почав "кусати" Порошенка на концертах

Йде на другий строк, щоб не отримати перший: Зеленський почав "кусати" Порошенка на концертах
Володимир Зеленський жартує про "строки" Петру Порошенкові. Фото: Reuters

На концертах "95 кварталу" шоумен, кандидат у президенти Володимир Зеленський перевтілюється у Петра Порошенка і висміює його. Про це повідомляє мережа "Опора".

10 лютого в Івано-Франківську в одному із блоків програми Євген Кошовий зіграв роль олігарха Ріната Ахметова, а Володимир Зеленський – Ігоря Коломойського, повідомляють спостерігачі.

Між ними були жартівливі діалоги: "Чому Петя йде на другий строк? Щоб не отримати перший". "Як називають взуття президента? Порохоботи".

Згодом Зеленський став "Петром".

"Для початку я розповім, що таке чорний. Чорний – це те саме, що й білий, що й пористий. Вся справа в упаковці. Я піднімався із самих низів. Мій дід ходив на фабрику, мій батько ходив на фабрику, я ходив уже на свою фабрику, я зроблю все, щоб мій син ходив на фабрику. Мені 53 роки, 40 з яких я штовхаю свій товар. Я штовхаю його всім, навіть дітям, щоб прогодувати сім'ю. Але подивіться на мої зуби – вони білі. А знаєте чому? Бо в нашому бізнесі є одне правило: ніколи сам не пробуй те гі*но, яким торгуєш. Мене багато питають, коли я продам свою фабрику. Скажу: ніколи. Бо моя фабрика для мене як мама", - сказав лідер "95 кварталу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському сказали заплатити за "Слугу народу" у телевізорі

30 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Зеленського кандидатом у президенти. Вибори глави держави відбудуться 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Йде на другий строк, щоб не отримати перший: Зеленський почав "кусати" Порошенка на концертах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути