Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 09:03

Через порушення Путіним "мінських домовленостей" на Росію чекають нові санкції - Нємцов

Через порушення Путіним "мінських домовленостей" на Росію чекають нові санкції - Нємцов

На Росію чекають нові санкції Заходу і продовження краху рубля. Про це написав на своїй сторінці у Facebook російський опозиційний політик Борис Нємцов.

Причиною він називає "безпардонне порушення Путіним і Лавровим мінських домовленостей, під якими стоїть підпис представника Путіна на прізвище Зурабов".

За словами Нємцова, всупереч заявам російської влади, жодні вибори 2 листопада домовленостями, досягнутими в Мінську, не передбачені.

Він звертає увагу на окремі пункти мінських угод, за якими вибори мають відбутися відповідно до українського законодавства. "Цей закон ухвалений Радою і за ним вибори призначені на 7 грудня", – наголошує російський опозиціонер.

"Однак на порушення мінських угод Путін і Лавров зі своїми маріонетками з ДНР і ЛНР вирішили провести вибори за своїми правилами. Підсумок – нові санкції, девальвація, втеча капіталу і загострення ситуації на сході України. Брехня Лаврова дорого обійдеться російському народу", – вважає Нємцов.

Нагадаємо, що міністерство закордонних справ Росії 29 жовтня заявило, що позиція сепаратистів щодо проведення "виборів" на підконтрольній їм території Донбасу є "правомірною".

Натомість генеральний секретар ООН Пан Ґі Мун, Євросоюз і США називають заплановане сепаратистами на 2 листопада голосування незаконним і таким, що підриває "мінські домовленості". Президент України Петро Порошенко застеріг Москву, що підтримка сепаратистських "виборів" може зруйнувати шанси на встановлення миру у регіоні.

Зараз ви читаєте новину «Через порушення Путіним "мінських домовленостей" на Росію чекають нові санкції - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути