Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2012 17:29

Через Фаріон і російську музику у Львові звільнили водія маршрутки

Через Фаріон і російську музику у Львові звільнили водія маршрутки
Ірина Фаріон застукала водія на гарячому. Фото: censor.net.ua

Через депутата Львівської обласної ради від "Свободи" Ірину Фаріон у Львові звільнено водія маршруту №54.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Він 11 червня увімкнув у салоні автобуса російську музику. Близько першої години дня на проспекті Червоної Калини у автобус сіла депутатка Ірина Фаріон. Саме вона є ініціатором ухвали, якою у салонах автобусів на території Львівської області заборонено вмикати музику.

"У салоні звучала російська музика, - розповідає Фаріон. - Я попросила водія вимкнути її. Він бурхливо, зі злістю відреагував: "Шо, вона вам мішає?". Я нагадала про рішення Львівської обласної ради № 325 від 20 грудня 2011 року, пункт 3.6.5: "Забезпечити під час перевезень відсутність будь-якого музичного супроводу як такого, що загрожує безпеці руху і створює психологічний дискомфорт для пасажирів. Передбачити покарання за порушення цієї умови". Водій у нестриманих емоціях кинув у відповідь, що йому байдуже до рішень місцевих сесій. І, мовляв, ми, депутати, тільки те й робимо, що говоримо і "зі своєю мовою носимось". Музику цей водій в краватці так і не вимкнув".

Після поїздки Ірина Фаріон звернулася із заявою до начальника міського управління транспорту Миколи Жука та вказала номер автобуса. Водія маршрутки звільнили.

Також депутатка звернулася до голови постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку міської ради Івана Гринди з вимогою організувати масові рейди у транспортних засобах з метою перевірки виконання рішення сесії Львівської облради про заборону музичного супроводу в громадському транспорті.

Зараз ви читаєте новину «Через Фаріон і російську музику у Львові звільнили водія маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

511

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути