четвер, 01 серпня 2024 07:14

Ізраїль зведе рахунки з усіма ворогами - Нетаньягу

Ізраїль зведе рахунки з усіма ворогами - Нетаньягу
Прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу заявив, що Ізраїль переживає важкі дні. Фото: eastnews.ua

Ізраїль зведе рахунки із кожним, хто завдає йому шкоди.

Із такою заявою прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу звернувся до нації після загибелі політичного лідера ХАМАСу Ісмаїла Ганії та командира "Хезболли" Фуада Шукра, пише CNN.

"Ізраїль переживає складні дні, але завдав нищівних ударів своїм ворогам. Три тижні тому ми атакували військового керівника ХАМАС Мохаммеда Дейфа. Два тижні тому ми атакували хуситів, це була одна з найвіддаленіших атак, яку здійснили ВПС. Вчора ми атакували військового керівника "Хезболли", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр оборони США пообіцяв захистити Ізраїль від Ірану

Нетаньягу вчергове підтвердив свою рішучість продовжувати боротьбу доти, доки цілі війни не будуть досягнуті. Водночас Нетаньягу не згадав про смерть Ганії в Тегерані. Ізраїль не підтвердив і не спростував свою причетність до його вбивства.

"Це складні дні. З Бейрута надходять погрози. Ми готові до будь-якого сценарію. Ми готові. Ми зведемо рахунки з кожним, хто завдає нам шкоди, із кожним, хто вбиває наших дітей. З кожним, хто вбиває наших громадян, із кожним, хто завдає шкоди нашій нації, кров буде на його голові", - наголосив прем'єр Ізраїлю.

У Тегерані вбили лідера радикального палестинського руху ХАМАС. Ісмаїл Ганія та один із його охоронців були вбиті в результаті обстрілу їхньої резиденції в столиці Ірану, повідомляє Mehr із посиланням на заяву Корпусу вартових ісламської революції.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль зведе рахунки з усіма ворогами - Нетаньягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути