середа, 06 березня 2013 12:07

Із Власенком влаштували показовий "розстріл" - нардеп

Із Власенком влаштували показовий "розстріл" - нардеп
Чумак вважає, що після зняття повноважень із Власенка влада планує притягнути його до відповідальності. Фото: glavcom.ua

"Ударівець" Віктор Чумак вважає спробу позбавити депутатських повноважень Сергія Власенка демонстрацією маргіналізації парламенту.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Показують, що парламент нікому не потрібен, він нічого не вирішує, а коли захочуть - розженуть його. Бо знайти можна все, що хочеш, на кого завгодно. Знайшли ж на Балогу та Домбровського за чотири місяці після того, як завершилися вибори. Тепер по Власенку "притягнули за вуха", - зазначив депутат.

Чумак поцікавився, чому в такому разі не поставили питання по міністру оборони Павлу Лебедєву, який суміщає посаду із депутатством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Власенка стала сигналом для Заходу, що Янукович абсолютно не змінився - Горбач

"Верховна Рада не проголосувала. Але ж чого тут не піти у судовому порядку? Яка проблема? Але ми бачимо вибірковий підхід. Вони Власенка "прикрили" Веревським, якого тут ніколи не бачили, і все", - зауважив політик.

Він вважає, що після зняття повноважень із Власенка влада планує притягнути його до відповідальності.

"Це такий показовий "розстріл". Але треба не забувати, що політика - це маятник. Сьогодні він в одну сторону, завтра - в іншу. Вони просто не розуміють, що розкривають "ящик Пандори". Потім підуть такі самі зворотні процеси. Навіщо це робити? Вони впевнені, що прийшли на десять років. Але такими шляхами вони отримають зворотню реакцію всього населення України. Їх просто винесуть. Нинішній парламент працювати не може. Скільки йому відведено - півроку, рік, але він "мертвий". Тут не дають відбутися парламентаризму. Вихід - дострокові вибори. Тоді по мажоритарці. У такому разі ми матимемо не п'ять, а 450 проблемних округів. А це війна. Вони не розуміють, що людей таке об'єднує", - додав "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «Із Власенком влаштували показовий "розстріл" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути