Ексклюзиви
четвер, 30 травня 2013 09:28

Із кожною акцією опозиції Партія регіонів все більше себе викриває — нардеп

Із кожною акцією опозиції Партія регіонів все більше себе викриває — нардеп
Фото: unn.com.ua

Те, що Партія регіонів влаштовує масові провокації під час проведення акцій опозиції в різних містах стає більш очевидним, особливо із заяв керівництва.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"Партія регіонів кожного разу все більше й більше викриває себе. Те, що вони влаштовували масові провокації під час проведення акцій в різних містах стає більш очевидним, особливо із заяв керівництва. Ми пам'ятаємо Харків, коли Кернес перекривав місто громадським транспортом. Ми пам'ятаємо Черкаси, толи молодики за наказом губернатора Тулуба вдягали футболки із антисемітським змістом і логотипами "Свободи", зрештою 18 травня в Києві", - висловив думку народний депутат.

"Щодо губернатора Донецької області, то це вже пряма заява, що напевне за допомогою бандитів будуть перешкоджати мирній акції", - розповів Мірошниченко.

Окрім того, говорячи про те, наскільки вдало вибрали день для проведення акції, він сказав: "Коли би не проводили акції, вони скрізь були успішними не залежно від часу, від дня. Бо були такі розмови. Вирішили в п'ятницю, то очевидно, що це був оптимальний варіант".

Як повідомлялося раніше, 29 травня екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликала припинити акції від опозиції "Вставай, Україно!" і нібито антифашистські мітинги, які, за її словами, організовувала влада для роздроблення суспільства.

Нагадаємо, Донецька обласна партоорганізація "Батьківщини" подала заявку на проведення акції "Вставай, Україно!" в Донецьку 31 травня.

Одразу, після цієї інформації, голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький заявив, що в Донецькій області дадуть відсіч акції опозиції "Вставай, Україно!". Разом з тим глава Донецької обласної ради Андрій Федорук заявив, що акція опозиції не отримала підтримки громадян і на неї не прийдуть мешканці Донецької області.

Пізніше, Шишацький заявив, що влада Донецької області не має наміру організовувати "відсіч" проведенню акції "Вставай, Україно!" в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Із кожною акцією опозиції Партія регіонів все більше себе викриває — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути