пʼятниця, 05 серпня 2011 16:21

Івано-Франківська міськрада підтримала заяву про політичні репресії

Івано-Франківська міськрада підтримала заяву про політичні репресії

Сьогодні Івано-Франківська міська рада на позачерговій сесії підтримала заяву Львівської міської ради щодо політичних репресій в Україні.

"Факти використання правлячим режимом судової гілки влади для боротьби з політичними опонентами, тотальне переслідування представників опозиції стало очевидним стилем діючої центральної влади з метою у будь-який спосіб утриматись при ній на тривалий термін", - йдеться в документі.

"Уся країна є свідком жорстокої політичної розправи над одним з лідерів опозиції, головою ВО "Батьківщина" Юлією Тимошенко, депутатами різних рівнів та членами ВО "Свобода", представниками інших опозиційних політичних сил. Провадження судових процесів відбувається у цинічний протизаконний спосіб, що фактично позбавляє можливості повноцінного юридичного захисту", - наголошують в заяві.

Міського голову Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса насторожив той факт, що нині в Україні відбувається чимало судових процесів щодо опозиціонерів.

"Хотілося б, аби політична боротьба велася в європейський спосіб", - сказав мер.

Депутат міськради Ольга Гоянюк зазначила, що переслідування опозиціонерів є свідченням того, що чина влада намагається залякати своїх опонентів і громадськість.

Зараз ви читаєте новину «Івано-Франківська міськрада підтримала заяву про політичні репресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути