неділя, 16 грудня 2018 13:43

Історія Семочко працює на антирейтинг президента - військовий експерт

Історія Семочко працює на антирейтинг президента - військовий експерт
Порошенка знаходиться під більшою увагою виборців, ніж його опоненти. Фото: Аif.ua

В Україні набирає обертів передвиборча кампанія. Риторика протиборчих сторін стає все жорсткішою, а рейтинги популярності кандидатів з'являються все частіше.

Втім, є не менш важливий показник в даному питанні, а саме - антирейтинг, з яким у деяких кандидатів є великі проблеми. Особливо це стосується чинного глави держави Петра Порошенка, кожен крок якого знаходиться під набагато більшою увагою, ніж дії його опонентів. Показовим прикладом є недавній кейс з замісником глави Служби зовнішньої розвідки Семочко. Як зазначає військовий експерт і блогер Костянтин Машовець, якщо абстрагуватися від повідомлень в ЗМІ, а поглянути на проблему по суті, то дивовижною є мовчазна реакція представників влади, включаючи самого Порошенка, на цю викривальну історію, яка в більшості держав закінчилася б гучними відставками і судовими процесами.

"Наявність російського громадянства і БІЗНЕСУ у високопоставленого співробітника вітчизняної спеціальної служби на контрольованій Мордором же території називається ВЕРБУВАЛЬНОЮ МОЖЛИВІСТЮ (ПІДХОДОМ). Раніше, за часів радянських спеціальних служб, навіть наявність набагато менших за обсягами і масштабами "можливостей", такої якості в "біографії" співробітника розцінювалося однозначно - як державна зрада ", - пише Машовець.

"У всій цій історії з Семочко мене насторожують ще дві речі - його агресивне прагнення "заткнути всім рот" (прям, суворий мафіозо з Чикаго 30-х років) і відмова від добровільного складання повноважень, визначених його нинішньою посадою. Він явно, або не чув про таке поняття як офіцерська честь, або змушений під тиском своїх "гіпотетичних" кураторів і далі клинчувати з громадською думкою українських громадян ... ", - підкреслив Костянтин Машовець.

Підводячи підсумки, можна констатувати, що подібне "мовчання ягнят" у виконанні керівництва країни і силового блоку виглядає ще більш загадковим і незрозумілим, особливо якщо врахувати, що до виборів президента залишається три з невеликим місяці.

Зараз ви читаєте новину «Історія Семочко працює на антирейтинг президента - військовий експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути