Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2011 15:17

Спецтема: Луценко за ґратами

Ірина Луценко готова довести, що тюремники говорять неправду

Ірина Луценко готова довести, що тюремники говорять неправду

Державна пенітенціарна система звикла говорити неправду.

Про це заявила дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Саме так вона прокоментувала інтерв'ю голови Державної пенітенціарної системи Олександра Лісіцкова, в якому він заявив, що "дружина Луценка за власною ініціативою розповідає, що в нього цироз печінки. До Луценка приходили лікарі, оглянули, провели пальпацію та здивувались: як можна, не провівши повного обстеження, стверджувати, що в нього такий серйозний діагноз?".

"Якщо пан Лісіцков не володіє повною інформацією про стан здоров'я Юрія Луценка, проте дозволяє коментувати це у засобах масової інформації, хочу йому нагадати кілька фактів та продемонструвати документи, які свідчать про погіршення стану здоров'я мого чоловіка після перебування у СІЗО протягом дев'яти місяців", - наголосила дружина екс-міністра.

Вона нагадала, що у зв'язку із значним погіршенням стану здоров'я 15 та 22 липня саме за ініціативою керівництва СІЗО Луценка вивозили до лікарні швидкої медичної допомоги для повного обстеження. І вже на підставі цих результатів обстежень була сформована комісія МОЗ, до складу якої входили і спеціалісти-гастроентерологи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко вночі пережив три напади болю - дружина екс-міністра

"На підставі дозволу Печерського суду лікарі МОЗ, серед яких професор кафедри внутрішньої медицини №1 Національного медичного університету ім. О.Богомольця Ткач С.М. та головний дієтолог Міністерства охорони здоров'я України доцент кафедри внутрішньої медицини №1 цього університету Швець О.В. поставили моєму чоловікові діагноз - цироз печінки (криптогенний), з явищем портальної гіпертензії і варикозом вен стравоходу", - нагадала Ірина Луценко.

"Нагадаю також пану Лісіцкову, що чергова розширена комісія лікарів МОЗ не змогла скасувати попередній діагноз – цироз печінки, підтвердивши наявність ознак цирозу у Луценка останніми обстеженнями", - наголосила дружина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко може померти до кінця суду - "Наша Україна"

"Я буду говорити про хворобу мого чоловіка, аби не заговорити її, як це сталося із нині покійним Василем Джарти", - заявила вона.

Дружина екс-міністра також готова у прямому ефірі одного із центральних телеканалів встановити істину у питанні здоров'я Луценка. "Державна пенітенціарна система звикла говорити неправду. І я це готова довести", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Луценко готова довести, що тюремники говорять неправду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути