неділя, 13 квітня 2014 05:38

Інтервенції нам очікувати не слід - Кучма

Інтервенції нам очікувати не слід - Кучма

Екс-президент України Леонід Кучма в інтерв'ю російській службі Радіо Свобода зазначив, що не бачить можливою інтервенцію Росії на територію України, передає УНН.

"Мені здається, інтервенції нам очікувати не слід. Якби це передбачалося, так треба було давно зробити. Тому що ми були настільки слабкі, що підняли б руки і здалися в полон без єдиного пострілу. Я маю на увазі анексію Криму, бо там дійсно можна було з боку України зробити багато того, щоб не допустити ситуації, яка сьогодні є. А що стосується другої частини: ми бачимо сьогодні ситуацію на південному сході України, що там серйозно займаються російські структури разом з п'ятою колоною, яка є в Україні, щоб обстановку в цих регіонах накрутити до свавілля. Це в якійсь мірі виходить, тому що за цим стоїть не тільки ідеологія і захист російськомовного населення, але й великі гроші, в цьому теж сумнівів немає", - зазначив Кучма.

Зараз ви читаєте новину «Інтервенції нам очікувати не слід - Кучма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути